lauantai 21. toukokuuta 2011

Perinteinen kukkakimppu muuttui usemmaksi asetelmaksi; nyt joka huoneessa kukkii...!

Meillä on ollut tällä viikolla oikea kukkien viikko; ollaan kummatkin saatu lahjaksi / palkinnoksi kukkia. Viikon jaksoin katsoa valmiita kimppuja kunnes tuli ilta, jolloin oli aikaa... Siivouksen päätteeksi jaoin kukat kimpusta useampaan astiaan - ja nyt kukkia on tosiaan joka huoneessa. Eikä ongelmaksi koidu maljakoiden määrä, sillä enhän minä nyt maljakoita tarvitse...!

Tästä tuli ehkä hienoin; kimpun ns. ylimääräiset täytekasvit tulevat näissä glögilaseissa aivan eri tavalla esille! Ja varmasti taustalla olevalla pöytäpeililläkin on vaikutusta asiaan...?
Sain blogini lukijalta posliinikukan juurrutettavaksi, ja nyt osa kukista pääsi koristamaan tätä juurruttamistapahtumaa! Posliinikukalla on historiallista arvoa; kukka on kuulemma isoäidiltä aikoinaan peritty - ikää siis on, eikä tällaista kalleutta saa kukkakaupoista. Suuri kiitos siis tästä kukan alusta; toivottavasti saan sen hyvin juurtumaan ja viihtymään tässäkin kodissa!
Kyllä kelpasi tänä aurinkoisena lauantai-aamulla heräillä, kun näki oman kullan lisäksi ensimmäisenä myös ruusut herätessään! Vanhat lääkepullot, viinilaatikot ja punaiset ruusut; aika kiva yhdistelmä - eikö?
Ja näiden lisäksi vielä perinteinen ruusukimppu koristaa television vierustaa; kahdesta kimpusta oli siis todellakin moneksi! Vähän siis vain mielikuvitusta, ja kukista saa persoonallisia yksityiskohtia kotiin... Aurinkoista viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti