keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Köynnöskasvi vanhaan koriin

Tiesin, että tälle kellarista löytyneelle vanhalle korille olisi vielä käyttöä puutarhassa; aluksi vain mietin, minkälaisia ruukkuja voi tuon muotoiseen koriin laittaa; ongelmallista... Kunnes eilen sen keksin; pistin multapussin suoraan koriin. Toki muutama reikä pussin pohjalle, jotta vesi ei hukuta kasvia. Ja tähän istutin viime syksynä kompostista löytämäni siemenet. Saa nähdä, lähtevätkö itämään, ja millaisen köynnöksen vielä saan aikaiseksi!

Tässä tämä itse tehty koriruukku nyt on, ja todella halpa: 0 €, sillä kori löytyi syksyllä, kun kellareita tyhjennettiin ja kori oli menossa kaatopaikalle. Vielä kun vaihtaisin tuon vanhan köyden kauniimmaksi nauhaksi, olisi tulos lähes täydellinen.
Ja tässä kuva koriruukun teon toisesta vaiheesta; ensimmäisessä vaiheessa pistin siis reikiä multapussin pohjalle, joka oli siis sopivasti puoliksi tyhjillään ja näin mullan määräkin sopiva koriin. Tämä oli helppoa; suosittelen siis muillekin!

Ihan jännittää, saanko kompostista löytämistäni siemenistä vielä köynnöksen aikaan; pienistä asioista saa suuren jännityksen ja ilon puutarhahommissa. Ihanaa, että pääsee taas pöyhimään maata ja leikkimään pikkuviljelijää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti