lauantai 17. joulukuuta 2011

Pyykit kätsysti piiloon

Viimein löysin sellaiset pyykkikorit, jotka kelpuutin ja ostin saman tien - olivat nimittäin halvatkin. Samalla sain vessan toisen ruman seinän piiloon - ja nyt voin näyttää teille siis myös tämän puolen vessasta.
Tässä vessa ennen - ja jälkeen. Ja ennen-kuva ei paljasta rumia saumoja ja maalisuttuja siellä täällä. jotka ovat nyt kivasti piilossa pyykkisäkkien takana. Kuvasta huomaa myös, mitä salama saa kuvissa aikaan; ennen-kuva räpsäisty salaman kanssa.
Vessassa pitää säilyttää myös siivoussankkoa, jonka keksin nyt siivouksen ja edellisen kuvan ottamisen jälkeen - laittaa vessapaperikorin ympärille. Olin juuri ennen näiden pyykkisäkkien ostamista miettinyt, että ostan jonkun kauniimman sankon, kun pakko säilyttää sitä esillä - mutta nythän se on aivan oikean värinen. Tykkään tällaisista rahaa säästävistä yllätyksistä! Ja vaihdoin muuten pyykkisäkkien paikkaakin; valkoinen tulee kivasti esille tummaa seinää vasten - ja musta puolestaan valkoista seinää vasten.
Nyt kesällä kirpparilta ostamani vaakakin sopii vessaan hienosti. Tyttö myi tämän vaa'an, koska hänestä oli niin lohdutonta käydä sillä. No, minä ostin tämän, koska tämä oli niin soma. Enkä ole siis kertaakaan käynyt tällä vaa'alla - heh. Ei kerrota tätä miekkoselle; hänestä tällainen juuri on aivan turhaa. Mutta ei siis minusta, missään tapauksessa...

Jep, tässä tarinaa tälle kertaa. Nyt yöpuulle, moimoi!

2 kommenttia:

  1. moikka, mistä olet löytänyt tuollaiset pyykkipussit?

    VastaaPoista
  2. Moikkamoi, nämä löytyivät Anttilasta, mutta muistan nähneeni näitä myös Kodin Ykkösessä ainakin. Toivottavasti ovat vielä valikoimassa!

    VastaaPoista