torstai 1. joulukuuta 2011

Hassun Heiluva adventtikynttelikkö ja Taika-kattaus

Edellistä postaustani julkaistessani huomasin, että olin unohtanut julkaista juttuni hassun heiluvasta adventtikyntteliköstä... Tässä siis tunnelmia 1. adventilta...

Kiireinen ja malttamaton kun olen... Tuli adventtikyntteliköstäni ensimmäiseksi adventiksi tämän näköinen!Tämän nimi on siis Hassun Heiluva adventtikynttelikkö. Jos vain ehdin, Hassun Heiluva täydentyy joulua kohden - haaveena olisi havuja, kenties jäkälää ja käpyjä. Mutta nyt ovat vain kivet ja Marianne-karkit - ja saa riittää, jos on riittääkseen, eikö?
Tämäkin on tehty juoksussa; pikainen Taika-kattaus. Kauniilla astioilla saa onneksi helposti kauniin kattauksen aikaan - ja näillä Taika-astioilla kattauksesta tulee samalla hauskakin. Kattaus täydentyi kuvan ottamisen jälkeen vain kaupasta ostetuilla kekseillä - ja servetitkin unohdin, vaikka niitä olisi ollut varsinainen valikoima kaapissa. Mutta mikä tärkeinä; kuvan ehdin räpsäistä, hih!

Onko jollain muullakin kiire...? Minulla on, ja odotan jo niin joulua - että saa edes pari päivää vain olla.

Jälkimaininta; tällä hetkellä adventtikynttelikkö on siis vieläkin krouvimpi; Mariannet ovat siis maistuneet hyvin... Odottelen varmaan ensi joulun alusta, jolloin pääsen metsään retkelle. Ja hei, täällä oli tullut lunta yöllä - eli pian voi olla toivotonta edes löytää metsästä männynkäpyjä, tai jäkälää - mutta ehkä risuja tai havuja sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti