tiistai 6. joulukuuta 2011

2. adventin tunnelmia

Toinen adventti alkoi meillä ihanan rauhallisesti; ehdin keittää aamupuurot hellalla, kattaa aamupalan kerrankin pöytään nätisti, sytyttää kaksi kynttilää - ja söimme yhdessä aamupalan samalla lukien lehteä. Sunnuntai-aamut ovatkin parhaita; ainoita aamuja, jolloin oikeasti voimme herätä yhdessä ja rauhassa. Ei siis arjen, vaan sunnuntain luksusta!
Aamupalan jälkeen katoin jo pöydän seuraavaa ateriaa ajatellen... Ja tähän ne leppoisat tunnelmat loppuivatkin; äkkiä koiran kanssa lenkille, ruokakauppaan ja...

... vääntämää torttuja. Pian oli jo pirtti täynnä porukkaa; samalla syötiin, kahviteltiin, naurettiin kummitytön toilailuille ja suunniteltiin päivän hommia. Sunnuntaina se nimittäin alkoi; purkamisen jälkeen pääsimme viimein rakentamaan!! Eilen jatkettiin ja tämäkin itsenäisyyspäivä menee koolausten ja keittiön lattian kanssa. Ja huomenna saamme eristeet seiniin - jospa täällä sitten tarkenisi pakkasella paremmin (ja onneksi ne pakkaset eivät tosiaan ennen tätä ehtineet tulla!).

Loppukaneettina: onni on vanhemmat, jotka tuovat meille remontoijille valmiit ruuat - emäntäkin pääsee remonttihommiin. Ja onni on pienet herkut kahvitauolla - kuten nämä joulutortut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti