lauantai 12. maaliskuuta 2011

Leivänpaahdin-ostoksille

Minä paahdan aamulla leipää, töistä tullessa leipää ja illalla leipää. Ja nyt leivänpaahtimeni on rikki. Leivänpaahdin ei varmasti ole kaikille iso ostos, mutta minulle on... Ensinnäkin se on sähkölaite, ja toiseksi en tiedä, mitä haluan - paitsi leivänpaahtimen. Onkohan muilla samanlaisia ongelmia joskus? Olen tässä viettänyt lauantai-aamun ensimmäisen tunnin netin äärellä koira sylissä - ja etsinyt netistä sitä oikeaa... Tässä muutama ehdotus.

Oi mikä komistus! Ja oi mikä hinta! Pixmaniassa myydään yli 200 euron hintaan. Tässä on kyllä sitä jotakin; varsinainen katseenvangitsija, mutta toisaalta haenko kuitenkaan katseenvangitsijaa..? Ei, se valkoinen taustaan sopiva olisi parempi tässä tapauksessa, mutta voi; tämä sopisi niin hyvin siihen suuren kartanon isoon keittiöön, jonka emäntä vielä joskus olen. Nimimerkillä: Haaveita pitää aina olla...
   

Boschin leivänpaahdin on sopuhintainen ja valkoinen. Mutta onko tämä vähän tylsä? Ja en ole varma oikein tuosta muodosta; muistuttaako tämä jotain käsilaukkua...? Toisaalta; tämä olisi muodoltaan niin selkeä ja tosiaan valkoinen, että sulautuisi hyvin pienen keittiöni valkoiseen taustalaatoitukseen ja näin avartaisi tilaa.
  Tämä Cuisinartin leivänpaahdin löytyi Pixmanian sivuilta. Tässä on jo vähän sitä jotain, mutta toisaalta aika suuri pieneen keittiööni. Ja on vaaleaa terästä. Huomaatteko; tämä ei ole helppoa...
   

Tämä on aika simppelin mallinen, mutta terästä. Haluaisin tällaisen muotoisen leivänpaahtimen valkoisena - tai jos näen kuvan, haluankohan sittenkään?
 

Aluksi nauroin tälle koko härvelille; miksi leivänpaahtimessa pitää olla radio. Mutta nyt kun katson noita muita, on tässä se hyvä puoli, että tämä ei näytä perinteiselle leivänpaahtimelle. Ei ole siis tylsä - ja on valkoinen - ja hyvän muotoinen. Mutta mitähän minä tuolla radiolla teen, kun uusi radio nököttää alle metrin etäisyydellä...


Tämä on suorastaan naurettavan näköinen, mutta saahan nuo sämpylätelineet tuosta pois...? Todennäköisesti, ja silloin tämä voisi olla hyvä. Kenwood TTM020... Kuulostaa merkille, jota en tunne, mutta enpä ole ennenkään sillä perusteella tuotteita ostanut.

Ja hei, Lidlissä on myös leivänpaahtimia tällä hetkellä myytävänä, eikä hinta huimaa päätä... Tämän päivän ostosreissusta ei taida tulla helppo, mutta toivottavasti löydän kuitenkin sen oikean; sillä haluan illalla taas paahdettua leipää.

Mukavia hetkiä myös sinun lauantaille. Ja hei, jos vinkkejä leivänpaahtimelle, otan kaikki mielelläni vastaan!

2 kommenttia:

  1. Mulla on leivänpaahdin kaapissa, ja otan sen ulos sieltä tarvittaessa. Ei ole paljon laskutilaa keittiössä, joten paahdin saa tyytä olemaan piilossa suurimman osan ajasta. Toi radio/leivänpaahdin on kyllä hieno, vaikka se on radio/leivänpaahdin :) Ehkä se antaa hymyn huulille aamuisin ;)

    VastaaPoista
  2. Niin, mulla on tosiaan kaappitila niin vähäinen - ja käytän paahdinta lähes koko ajan, että pakko saada sellainen, jota on mukava katsella... OBH Nordica olisi kyllä kiva katsella; pitää lähteä käymään kaupoilla, miltä se livenä näyttää!

    VastaaPoista