lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kokemäen talokomistuksia

Minulla on haaveena talo. Vanha talo, jossa on korkeat huoneet, ristikkoikkunat, lankkulattiat, lasiveranta ja kakluuneja. Olin viikolla työreissulla Kokemäellä, ja voi; siellä niitä minun taloja oli - montakin ehdokasta. Ja hei; Senaatti on laittanut vanhoja asemarakennuksia myyntiin! Ihania rakennuksia, mutta minä univaivainen en kyllä uskaltaisi ostaa taloa radan varrelta; mutta jos joku teistä ostaa, haluan tulla käymään!

Kokemäen kylän raitin varrella on näin upea taloa; aivan mahtava - rakkautta ensisilmäyksellä... Sininen tuntuu arveluttavalle värille, mutta tässä ympäristössä se todella tekee kunniaa talovanhukselle ja ympäristölleen.
Ja katsokaapas tätä; niin ihanat ristikkoikkunat ulko-ovien ympärillä! Tämä keltainen ihanuus sijaitsi kaiken lisäksi Kokemäenjoen rannalla. Voi; tässä olisi kyllä jo sitä jotain!
Ja tässä olisi potentiaalia; maalit olivat päässeet tässä pirtissa rapistumaan. Toivottavasti tämä kaunokainen saa ensi kesänä kunnon maalikerrokset suojakseen. Katsokaa noita ikkunoita; mahtava! Tässä olisi puuhailtavaakin muutamaksi vuodeksi...
Kokemäellä oli näitä kaunokaisia vaikka ja kuinka. Ja kunnan arkkitehti tiesi, että Kokemäellä sijaitsevista kirpputoreista tekee hienoja löytöjä. Ovat niin kuuluja, että niihin tullaan kauempaakin. Kokemäki voisi siis olla ensi kesän kotiseutukierroksen potentiaalinen kohde. Ja näyttäisivät nuo talot silloin varmasti vielä mahtavammalle.... Voi tätä talokuumetta.

Tämä kuumeinen alkaa nyt valmistautua iltaan ja lähtee pitkästä aikaa hippaloimaan. Hauskaa viikonloppua myös teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti