sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Keltaiset narsissit ja tulppaanit sekä kattaus; nyt on kevät!

Kevät on saapunut kotiini. Muuten suhteellisen musta-valkoista kotiani on helppo ilahduttaa pienillä väriläiskillä, ja nyt keväällä värinä ovat limen vihreä ja nyt kukkien myötä myös keltainen. Kevät on niin mahtava vuodenaika; näitä värejä ja suunnitelmia katsellessa voi vain nauttia ja miettiä lämpimän kesän tuloa tänne Pohjolaan...

Istutin viikolla ostamani narsissin lopulta Ikean Vasen -maljakkoon. Nyt narsissit toivottavat tervetulleiksi kotiin jo kylmässä eteisessä - ja säilyvät siellä pidempään ilahduttamassa meitä työn raskaita raatajia, kun saavumme arkena väsyneinä kotiin. Taustalla peilin kautta näkyy kylmän eteisen vanha helmipaneeli, jonka olen maalannut vaalean harmaalla sekä Kodin Ykkösestä muistaakseni aikoinaan ostamani kattokruunu.

Sain tulppaaneja herraltani pienen avustavan neuvonannon jälkeen... Keltaiset Teema-astiat sopivat kuin nakutettu kevään kattauksiin ja näiden ihanien tulppaanien seuraksi.

Tulppaanit ja narsissit tuovat kevään kotiin sisälle ja kukkaruukkuihin oven pieliin, mutta mikä onkaan ihanampaa kuin lilat krookukset, jotka toivottavasti nousevat taas tänä keväänä kukkapenkistä ylös... Niitä odotellessa; voimia ensi viikon arkeen ja toivottavasti sieltä välistä löytyy aina pieni arjen juhlahetki - kuten auringon pilkahdus pilven raosta, linnun laulua tai kukka piristämässä kotiin tuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti