torstai 10. marraskuuta 2011

Terveisiä Kallion värikkäästä kodista


Terveisiä täältä veikeästä ystäväni kodista. Ollaan lähdössä huomenna ystävämme häihin, ja nyt jänskätään täällä, mitä kaikkea meidän pitäisi huomenna tietää ja tehdä. Se nyt ainakin selvisi, että minun pitää herätä huomenna klo 4.45, jotta ehdin aamulennolle... Huh-huijaa! Kuva ystäväni keittiön laatikosta; niin kaunis näkymä, että tämä oli pakko jakaa myös teille! Täällä on jokaisella jauholle omanlainen purkki - ja purkkien sisällölle on muuten lista, josta voi paikantaa jauhon sijainnin, jos ei sitä heti muista.

Seinillä killuu kaikkea nostalgista; mm. tämä Rovaniemi-kortti sekä "Käytä sinäkin kalkkisalpietaria!"-juliste.

Pulpetti huoneen nurkassa uudessa toimessaan; keittiöntasona. Kirpputorilta ovat löytyneet myös nämä suloiset punaiset tuolit, joissa on muuten tosi hyvä istua.
Käytiin kaupassa, ja voi; näin tämän karkkipussin, enkä voinut vastustaa kiusausta! Toki tykkään Marianne-karkeista, mutta oli tämä pussi niin suloinen, että ulkoasun takia minä hölmö tämän ostin. Ruisleipää, mandariineja sekä Marianne-karkkeja siis iltapalaksi - ja sen jälkeen nukkumaan - tai sitten jännitän koko yön, heräänkö aamuherätykseen ja mitä ihmettä teen Torniossa koko päivän yksin ennen kuin tytöt tulevat perässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti