keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Haluan neuloa peiton!Minun on vain niin vaikea pysyä paikoillaan, vaikka olisin kipeä. Nyt keksin keinon pysyä paikoillaan; alan viimein neuloa peittoa, joka minulla on ollut ainakin kaksi vuotta suunnitelmissa. Viimeksi neuloin aikana, jolloin nettiä ei ollut kotona - eli siitä on aikaa. Mutta silloin neuloin paljon. Saatoin tehdä villaneuleen valmiiksi, ja päättää pian taas purkaa sen, koska halusinkin jotain uudenlaista! Nyt ei tarvitse mennä äidin käsityölehtiä penkomaan - tai arpoa ohjeita päästä - vaan netistä löytyy niin paljon ohjeita. Löysin Garnstudiolta niin söpöjä peittoja; nyt pähköilen, mikä näistä olisi "se oikea". Kuva Garnstudion sivuilta - tykkään!
 
Nälkä kasvaa syödessä - peiton kanssa olisi ihanaa, jos olisi myös tällaisia kauniita tyynyjä; tässä yksi ehdokas...
 
Tällaista ajattelin itse asiassa ensin mielikuvissani; suhteellisen helppo toteuttaa, iso ja valkoinen - ehkä kuitenkin enemmän noita palmikoita...?


Ja sitten tulikin tämä eteen; tilkkutäkkimäinen peitto. Tykkään tästäkin tosi paljon - ja tämä olisi helpompi neuloa, kun ei tarvisi montaa metriä kannatella puikoilla (...tai eihän isoon peittoon taida puikot edes riittää...).

Ja tässä viimeinen, johon ihastuin Garnstudion sivuilla. Tätä en kuitenkaan toteuta, sillä tavoitteenani on purkaa vanha kirpputorilta ostamani neuletakki (todella iso siis), ja kutoa siitä peitto. Ostin kyseisen villatakin siis jo pari vuotta sitten ajatuksena tehdä siitä jotain uutta, ja nyt jos pääsisin viimein toimeen! Paitsi että nyt minun on tosiaan aivan mahdoton päättää, minkä mallin valitsen - tai jos vaikka löytäisin jonkun vielä paremman mallin muilta sivuilta... No, onneksi tämä ruudun edessä istuminenkin pitää minua aloillaan, joten sama se, jos sitten istun päivän pitkän sitä oikeaa mallia etsien...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti