tiistai 15. marraskuuta 2011

Marraskuun hämärässä

Marraskuu on monella tavalla niin pitkä ja niin pimeä - ja uusien remonttikiemuroiden ja flunssan myötä tuntuu välillä niin uuvuttavalle. Flunssa pukkaa päälle, eli keho ja mieli kaipaavat lepoa. Jäin siis kotiin sairastamaan, sytytin kynttilän ja olen etsinyt netistä meille vessanpönttöä ja hahmotellut vessan pohjaa. Nyt iltapäivällä on jo parempi olo pelkästään näistä mielihyvää tuottavista pienistä asioista.

Kuvassa Oriflamelta lahjaksi saamani kaunis kynttilä sekä hyvin extemporé -ostos; rahapuu. Nappasin sen mukaan yksi perjantai Lidlistä, kun olin jo jonossa odottamassa omaa vuoroani. Harrastan tällaisia monivuotisia viikonloppukukkia enemmän kuin leikkokukkia, ja tämä yksilö sai minut iloiseksi kauniin yksinkertaisella olemuksellaan. Ja ajattelinpa taikauskoisesti, että ehkä se tuo mukanaan meidän kotiin myös onnea, sillä jo siinä vaiheessa alkoi tuntua, että tästä remontista voi tulla melkoinen rahasyöppö...! Saapa nähdä miten käy.

Toivottelen siis tunnelmallisia hetkiä marraskuun hämäriin, ja minä jään odottelemaan miehen lopullista tuomiota vessanpöntöstä sekä pohjasuunnitelmasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti