lauantai 20. elokuuta 2011

Viimeiset kuvat pikkukodistani

Erilaisia koteja -sarjaan pääsi nyt lopulta oma pikkukotini, josta tehdään kaupat kahden viikon päästä. Uusi asukas on innoissaan kertonut työkavereilleen uudesta kodistaan, ja haluaisi nyt näyttää kuvia asunnosta työkavereilleen. Ja minä haluan tallentaa nämä viimeiset kuvat, jotka otin myyntiä varten, myös tänne sisustuskirjaani - muistoksi haikein mielin... Eli tässä siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: tervetuloa siis työkaverit sisustuskirjani sivuille!


Kuva alakerran tuvasta. Valoa riittää, ja pienistä neliöistään huolimatta tehokas pakkaus!

Kuva keittiöstä, jossa kaikki on varmasti yhden askeleen päässä; tässäkin siis tehokasta tilankäyttöä kerrassaan..!

Ja toinen kuva keittiöstä. Tässä kokkaillessa voi seurustella mukavasti sohvalla lököilevän miehen kanssa - esimerkiksi. Ja tietenkin vieraiden. Kaikki on siis lähellä.

Kuva pesuhuoneesta, jossa on luksusta mutta myös säilytystilaa kaiken maailman purnukoille.

Toinen kuva pesuhuoneesta. Kultakehykset ja vanha kommuutti pesualtaan tasona..

Kuva yläkerran makuuhuoneesta ja taustalla näkyy pukeutumishuone. Yläkerta on todella valoista kattoikkunan ansiosta.

Toinen kuva yläkerran makuuhuoneesta. Hormi on näkyvillä, ja koukerotapetit tuovat ihanaa arjen luksusta huoneeseen. Alakerran tapetit tulivat muistaakseni Kanadasta; nämä vain Keski-Euroopasta. Vaativa maku...?

Ja kolmas kuva makuuhuoneesta. Matalaan tilaan mahtuu hyvin nukkumaan, vaikka pitkälle miehelle sängyn petaaminen ei kuulemma ole herkkua. "Vanhoille" lukijoille: minulla on uusi tilkkutäkki, jonka ostin Tallinnasta. Käsin tehty ja maksoi vain 160 euroa! Arvostan käsityötä, mutta nykyään ei vain itse ehdi niitä tekemään. Hyvä vaihtoehto siis ostaa muiden tekemiä?!

Pukeutumishuone, jossa hyllytilaa riittää useamman kymmenen metrin verran + kolme vaatetankoa päällekkäin. Tätä huonetta jää hirveä ikävä; uutta saa varmasti odottaa ainakin vuoden verran - ja saa nähdä saako tällaista luksusta edes sovitettua uuteen kotiin.. Saa nähdä!

Kuva eteisestä. Tämänkin remontti täynnä muistoja hassuja...

Eteisen vanha puuovi. Tässä oli jonkin verran työstämistä; kakanruskeasta punaiseksi. Tunteja ei kannata enää näin jälkikäteen laskeakaan?!

Ja kuva sisäeteisestä. Marilyn tuo asennetta tähän huoneeseen - vai mitä? Täällä vanhat lattialankut ovat säilyneet ja maalattu harmaalla lattiamaalilla.

Ja kuva eteisen komerosta. Söpö pieni yksityiskohta ja samalla käytännöllinen; tänne takit saa nopsasti piiloon.

Ja lopuksi kaksi kuvaa ulkoa. Pihankin ehdin pistää kuntoon näiden vuosian aikana. Ennen tässä oli pelkkää hiekkakenttää; nyt on kaikkea vihreää + penkki, jonka paikkaa varmasti ihmetellään uuden kodin "pihassa".

Ja tässä toinen kuva pihasta, ns. takapihalta. Tässä olen viettänyt muutamat etätyöpäivät läppärin ja karttojen kanssa + nauttinut keskipäivän helteillä jätskit kera kahvin..

Tässä nämä kuvat sitten olivat... Sisustuskirjan rintamalla ollut hiljaista, sillä kaikki energia mennyt näihin asuntojuttuihin + uusien työtehtävien myötä olen ollut varsin loppu... Mutta onneksi viikonloput on keksitty, ja pääsee välillä hengähtämään. Mukavaa viikonloppua itse kukaisellekin!

2 kommenttia:

  1. Sattumalta osuin tähän blogiin ja kivalta näyttää! Silmiin osui lause tilkkupeitteestä. Kerroit arvostavasi käsityötä. Se lämmittää käsityöläisen mieltä. Itse teen ja myyn käsintehtyjä sisustus- ja lahjatavaroita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Käväisin blogissasi; kauniita juttuja, ja putiikkisi on vielä noin lähelläkin Turusta, joten pitää tulla joskus pistäytymämään.

    VastaaPoista