sunnuntai 28. elokuuta 2011

Viimeinen sisustusteko pikkukodissani

Meillä oli eilen ostospäivä. Sellainen ostospäivä, että kirjoitin aamupäivän paperille ylös kaikki ne asiat, joita on pitänyt ostaa viimeiset kaksi viikkoa, kaksi kuukautta... tai vielä pidempään - ja iltapäivä kierrettiin kauppoja lapun kanssa. Joidenkin asioiden kanssa olen siis täysin saamaton siihen pisteeseen asti, että menee vain hermot ja tekee kaiken kerralla.

Sain blogini lukijalta keväällä posliinikukan alut - ja ehti muuten juurtua hyvin...! Ja eilen käytiin Plantagenissa ostamassa ulkoruukkuja, ja viimein posliinikukkakin löysi arvoisensa ruukun. Ja oli muuten ilo huomata, että tykättiin kummatkin juuri tästä ruukusta. Hyvä merkki tämäkin ajatellen tulevaa remonttia ja uuden kodin sisustusta. Eiks jee?!

Tämä taisi olla viimeisiä tämän kodin sisustusjuttuja, sillä tänään haettiin myös ekat banaanilaatikot, eli tästä lähin tämän kodin sisustuksessa mennään vain alamäkeä ja koetellaan hermoja. Mutta tämä oli kaunis loppu tämän kodin sisustustarinalle, sillä ilman tätä blogia, ei minulla todennäköisesti olisi tätä kukkaakaan; kaunis kiitos Carolin!

2 kommenttia:

  1. Niinpä - ja kiitos vielä kukasta; se on aivan ihana, kun laitoin sen kiipeämään ikkunapuita pitkin ylöspäin :)

    VastaaPoista