perjantai 26. elokuuta 2011

Tyylikäs yhdistelmä uutta ja vanhaa...

Nyt pääsette tutustumaan jälleen yhteen kauniiseen kotiin, jossa mukavasti pieniä ripauksia vanhaa uuden ja modernin rinnalla. Koti sijaitsee aivan mahtavalla paikalla joen varrella; täällä saunottiin, syötiin ja puhuttiin tyttöjen juttuja eräänä kauniina kesäiltana. Ja seuraavana päivänä käytiin Rompemarkkinoilla, joissa olisi riittänyt vaikka mitä ostettavaa uuteen kotiin - mutta kun ei ollut rahaa (unohdin oikeasti koko lompakon matkasta...) - eikä peräkärryäkään liioin, sain vain suunnitella ensi vuotta, jolloin varmasti haluan tulla paikalle kera suuren peräkärryn, miehen ja rahapussin. 

Kiitos emännälle mukavasta illasta, yöstä ja päivästä - ja luvasta saada jakaa hauskat ideat blogini lukijoiden kanssa!


Tämä koti sijaitsee joen varrella, ja tässä on näkymä patiolta! Patiolle oli askarreltu "kattokruunu" kimaltelevine kristalleineen sekä ruostuneine sydämineen + taustalla näkyvät vanhat viljasiilot ja joki = eikö olekin niin soma yhdistelmä? Täällä kelpasi viettää kesäistä tyttöjen iltaa.

Ja mikä mainio idea; lapset ovat kasvaneet jo kiikkuiästä, joten nyt äidillä ja isällä - ja miksei lapsillakin - on hyvä paikka, jos rentoutua - rinnatusten - eikä edes tarvitse tapella, kumpi pääsee riipputuoliin, kun kummallekin on omansa! Pylväisiin on istutettu villiviiniä; miettikää vain, kuinka hieno tästä tulee, kun puuosat ovat villiviinin peitossa...!
Tässä hyvä esimerkki, kuinka vanha ja uusi kohtaavat; peili on tehty vanhoista laudoista - ja peilin rinnalla seisoo moderni pöytätaso, johon voi pistää vaikka käsilaukun kotiin päästyään. Yksinkertaista ja kaunista.
Kodissa on sopivasti pieniä yksityiskohtia, ja tässä yksi hieno esimerkki. Juuri se Mari-skooli, jota ihailen ja vanha puuhevonen - ja lasissa kiviä (vai lasia?). Ja kirjatkin sopivat kaikessa rentoudessaan tähän sommitelmaan.


Uusi pöytä, mutta vanhan ajan tunnelmaa tuo virkattu pöytäliina. Ja salaattikin varsin houkutteleva tässä kokonaisuudessa...? Kyllä tyttöjen kelpasi lähteä tässä pöydässä vietettyjen tuntien jälkeen vähän tanssahtamaan.

Tässä tämä tarina kaunis; nyt iltalenkille ja sohvalle odottamaan huomista; mitä kaikkea kivaa sitä ehtiikään taas tehdä ;)


5 kommenttia:

 1. Tuohan on aivan loistava idea, tuo riipputuoli-systeemi, kiitos, että kuvan tänne laitoit meille nähtäväksi:) Sinulla on todella kiva blogi, kun täältä löytyy niin paljon hyviä ideoita!

  yks remonttiraija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti; niin mukavaa kuulla kehuja. Ja lisää remppaideoita tosiaan tulossa, sillä syksyllä ostetussa kodissa lähes kaikki menee uusiksi :) Eli poikkeahan toistekin!

   Poista
 2. Ja jos millään jaksat, niin voisit niihin postauksiisi liittää vielä käyttämäsi maalit/tapettimallit ym.....:))

  yks remonttiraija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä; pitää muistaa tämä - lisätä heti tuon porraskäytävänkin osalta :)

   Poista
 3. Niin ja ne maalien värit....

  yks remonttiraija

  VastaaPoista