maanantai 21. helmikuuta 2011

Sairaspäivän iloja

Näin tänään kevätauringon säteet kotonani; sairaslomapäivän etuja. Kuinka ihanaa, vaikka toisaalta kuinka kauheaa, kun näkee kaikki liat, pölyt ja tahrat niin selvästi. Mutta tänään oli siis hyvä syy jättää liat omaan arvoonsa - ja olla mahdollisimman paljon paikallaan. Koska on koira, oli aivan pakko käydä katsomassa auringonsäteitä myös ulkona, jokirannassa. Ja leppoisan tallustelun jälkeen Kosken leipomosta laskiaispullan. Näin kirjoitettuna tämähän kuulostaa luksukselle, mutta en minä enää kauempaa jaksa; toivottavasti siis huomenna töihin, salille ja koiran kanssa reippaalle lenkille....

Osin kuollut, mutta kyllä; vihreitä lehtiä alkaa nousta ruukusta kevätauringon voimasta. Myös ruukussa oleva pelargonia elää vielä; katsotaan, saanko sen kukkimaan kesällä!
Sairaspäivän iloja; saa lukea kirjoja ja lehtiä, joita olen arkikiireessä vain kasannut huoneen nurkkaan kasaan. Kasa on kuitenkin käytännöllinen ja hauskan näköinen; toimii kukan korokkeena.
Portsasta Kosken leipomosta ostettu iso laskiaispulla. Muuten todella hyvä, mutta eihän tämä namunaama voinut olla lisäämättä mansikkahilloa väliin... Lidlin mansikkahillo on muuten todella hyvää - kuten tämä laskiaispullakin kera lämpimän kaakaon oli!

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä. Mutta jos ette, älkää tehkö kuten minä; en nimittäin oikeasti ehtinyt lukea yhtään sisustuslehteä tai -kirjaa, kuten kuvittelin - sillä syömisen ja ulkonakäynnin välissä naputin tietokoneen ääressä töitä. Kiire on, mutta kevättä kohden toivottavasti hellittää ja pääsee vaikka lomalle jonnekin lämpimään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti