keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Radio One ja kuppi jäätelöä, kiitos.

Sairaspäivän iloja; kurkkukivun lääkkeeksi jäätelöä kauniisti koristellusta isosta teekupista ja musiikkia uuden soittimen kautta - ja tietenkin: aikaa istahtaa ja kirjoittaa uusia ajatuksia teille tänne sisustuskirjaani. Tänään ajattelin tarinoida viikonlopun saavutuksestani. Sain nimittäin viimein ostettua kauan kaivatut musiikkilaitteet ja juuri omaan makuuni.

Jäätelöä voi vallan mainiosti tarjota myös isoista teekupeista: näin saat myös näyttävyyttä ja erilaista näkökulmaa kattaukseen. Sairaspäivän piristykseksi ja kipeän kurkun turruttamiseksi katoin itselleni ihanan kermaista mansikka- ja cappuccino-jäätelöä kirpputorilta aikoinaan ostamaani kauniiseen teeastiaan. Jo tämän nähdessään tulee terveempi olo!
Tässä ne nyt ovat: uudet soittovehkeeni niin somina, pieninä ja minun näköisinä. Audio Pron Radio One -laite osoittautui usean tunnin kaupoissa kiertelyjen jälkeen minun tarpeisiini parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Ensinnäkin todella pieni laite, kaunis ulkomuoto ja äänentoisto erittäin hyvä. Laitteesta on Bluetooth-toiminnon ja monipuolisten liitäntöjen kautta mahdollista kuunnella musiikkia tietokoneen ja I Podin kautta. Ostin siis myös uuden hienon iPod nanon samaan syssyyn, ja nyt voin mennä salillekin kuunnellen omaa musiikkia.

Audio Pron Radio One hinta pyörii 200 euron molemmin puolin. Radiota myy mm. Kodin Anttila ja Expert. iPod nanon hinta on riippuvainen muistin koosta: hinta pyörii noin 160 ja 180 euron välillä ja iPodeja löytyy monipuolisemmin kaupoista: Itse ostin kummatkin laitteet lopulta Kodin Anttilasta alennuskuponkien kera.

Kuva havainnollistaa hyvin, kuinka pieni laite on: pienen säilytyskulhon kokoinen! Jopa kukkamaljakko näyttää isolle radion rinnalla. 

Radion "kuori" on aitoa nahkaa. Lisämausteen tarjoavat kauniit tikkaukset ja etulevyn kiiltävä kosketuspinta. Tämän todellakin haluaa laittaa esille, ja nyt se komeilee keittiössäni. Pieni koko mahdollistaa helpon siirreltävyyden, mikä on vaihtelunhalua kaipaavalle sisustajalle erittäin hyvä ominaisuus.

Nyt tuleva pikkujouluväki voi siis huokaista helpotuksesta: voimme kuunnella siellä myös musiikkia!! Ja kuinka minä huokaisin helpotuksesta monen tunnin kaupoissa kiertelyn jälkeen: minun ei tarvinnut ostaa isoja tai rumia laitteita, jotka pitäisi piilottaa tai jotka veisivät vähäisistä säilytystiloistani liian suuren osan. Kyllä hymyilyttää tätä ajatellessani, jäätelökulhon tyhjennyttyä - ja kenties hymyyn vaikuttaa myös särkylääke, jonka nautin tätä kirjoitellessani...


Pysykää te terveinä, syökää vitamiineja ja pistäkää vaatetta kunnolla päälle ulos lähtiessänne. Ja kuunnelkaa musiikkia; se piristää näin kylmän ja sateisen syksyn keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti