perjantai 7. syyskuuta 2012

Mustat pöytätabletit; valmiit ja valmistettavat

Ehdin koluta jos minkäkin sisustusliikkeen, tavaratalon ja kirpparin - ja etsiä sopivia pöytätabletteja, kun sattumalta näin Vapaavalinnassa nämä. Viimeiset 6 kappaletta roikkuivat hyllyllä ja otin ne sieltä sen kummemmin pohtimatta mukaani. Tavoitteenani oli saada mustat pöytätabletit, jotka sopisivat materiaaliltaan ja ulkonäöltään uuteen pöytään. Helppoa ei haku ollut, eivätkä nämäkään olleet parhain valinta; pesua nämä eivät nimittäin kestä ja ovat näin ollen varmasti jossain vaiheessa roskistavaraa, mutta annoin tällä kertaa periksi ja olen nyt hetken ekologinen petturi.
Olisin halunnut nimittäin virkatut pöytätabletit; sellaiset paksut, kestävät, pestävät, pyöreät - ja mustat. Liian monta hakuehtoa ja valkoisena olisi löytynyt täältä. Nyt kuitenkin vaapuin viimein lankakauppaan ostamaan mustaa ontelokudetta, ja kaiken tämän muun tekemisen päälle päätin virkata pöytätabletit itse - tai äiti saa virkata, jos sille alkaa näyttää, heh.
 
Nyt minulla on siis kertakäyttöiset pöytätabletit pöydällä - ja toivon mukaan paljon hienommat pian, kunhan vain keksin, miten nämä teen ja milloin ne teen... Katsotaan, mitä tuleman pitää!


4 kommenttia:

 1. Bongasin sut Hunksien blogin kommenttiosuudesta. Russelihulluna täytyi heti tulla katsastamaan Urhoa. Joitakin kuvia löysin ja komeelta näytti. =) Mun kanssa majailee kaksi jackrusselia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllähän se Urho komea on - varsinkin kun se on minun Urho ;) Mutta kaikki russelit ovat kyllä niin suloisia ja valloittavia; heti kääntyy kadulla pää, kun näkee russelin touhuavan eteenpäin; niin eläväisiä otuksia!

   Poista
 2. Täällä nyt ollaan vastavierailulla ! Mielettömät rempat ja kaunis koti. Linkitän sinut. Ihanaa odotusaikaa <3

  VastaaPoista
 3. Heitä koneeseen vaan ne tabletit! Olen hyvällä menestyksellä pessyt huopaisia omiani. Eipä se mitään ota jos ei annakaan.

  VastaaPoista