keskiviikko 22. elokuuta 2012

Porraskäytävän "valaistuminen"

Tässä kuva tältä aamulta; seuraavat kuvat heinäkuulta. Eteisen porraskäytävän panelithan saivat uuden värin jo tammikuussa, mutta kesäkuussa myös portaat saivat uuden vaaleamman värityksen. Portaat maalattiin samalla Uulan lattiamaalilla (sävyttämätön) kuin keskikerroksen lautalattiatkin. Mannekiinina kuvassa meidän vartija, joka on saanut porrassyöksyissään jo uusia kuvioita porrasaskelmiin...


Olisin voinut rajata kuvan kauniimmaksi, mutta päätin jättää vessan vaiheen näkyviin; vessa oli siis vielä heinäkuun alkupuolella hirsiseinillä - mutta vessassa on kuitenkin lattia, joka siis puuttui vessasta yli puoli vuotta, minkä ansiosta kellarissamme oli kattoikkuna - hehe! Eteisen vanha lautalattia hiottiin, osin paikattiin ja lopuksi maalattiin.


Edellisen kuvan jälkeen oli pakko etsiä otos samaisesta kohtaa tilanteesta, josta lähdettiin liikkeelle. Paikalla oli siis kaksi oviaukkoa, porraskäytävä hyvin "puiseva", katto oli matalammalla ja vanhaa lautalattiaa peitti parketti.
Ja tässä kuva ulko-ovelle remontin alkaessa. Vähän eri näköistä on nykyään - onneksi! Vielä toki puuttuvat mm. porraskaiteet ja seinissä paikattavaa + tietenkin ne listat ja sähköt, mutta hyvällä mallilla ollaan. Itse eteisestä en löytänyt kunnon kuvia, ja meneillään oleva sotku ei mahdollista nyt eteisen kuvaamista. Sovitaan siis, että siivoa eteisen tässä joku päivä, ja näytän teille, mille eteinen näyttää tänä päivänä. Vilauksen uudesta toki näittekin jo näidenkin kuvien kautta. Nyt moikka, ja vauvan kehtoa ja lipastoa maalaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti