perjantai 24. elokuuta 2012

Eteisen muodonmuutos; ehyttä seinäpintaa, vanhaa lautalattiaa ja tietenkin uudet tapetit

 
Löysinhän lopulta myös kuvan eteisestä heinäkuussa 2012. Kuvasin tässä itse asiassa kirpparilöytöä, eli kuvassa näkyvää pöytää. Ajattelin, että tämä olisi hätäratkaisu vessan allastasoksi, jos parempaa ei löydy - mutta taidettiin me löytää parempi ja siitä kertomusta jokin toinen kerta. Eteiseen saatiin tämä pidempi pätkä ehjää seinää sulkemalla ovi nykyiseen kirjastohuoneeseen.
Vanha sähkökaappi jää näkyviin, ja ohjasi näin ollen tapetin valintaa yhdessä porraskäytävän maalin kanssa. Tapetti on varsin söpö; luo kivan pehmeän tunnelman sisääntullessa.
Tässä kuva samalta paikkaa noin vuosi sitten, jolloin kävimme katsomassa asuntoa ensimmäisiä kertoja. Seinän viereen oli rakennettu kiinteä kaappi, jossa sähkökaappi oli sekä istumapaikka. Taustalla näkyy myös oviaukko makuuhuoneeseen, josta jo aiemmin mainitsin - ja jota ei siis enää ole. Vielä on siis eteisessäkin tekemistä; listat ja sähköt puuttuvat, ja sisustus on sitä, mitä siihen sillä hetkellä on kannettu. Muutos siis jatkuu, ja kehitysaskelista taas myöhemmissä päivityksissä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti