keskiviikko 29. elokuuta 2012

Otteita hiljalleen valmistuvasta vessasta

Lattialle vanhanaikaista laattaa; näyttää erittäin hyvälle myös livenä! Laatat ostettu Bauhausista, mutta nimeä en löytänyt laatikon päältä.
Vessaan ei ole tulossa perinteistä vessakalustoa, vaan tämä vanha piironki malja-altaan alle. Löydettiin piironki Kasvihuoneilmiöstä; kauppa oli todella positiivinen yllätys meille vanhojen kalusteiden metsästäjille - suosittelen!
Vessan seinien alaosat paneloidaan toivon mukaan tällä viikolla. Viime viikonloppuna yläosat saivat tapetin päällensä. Tapetti on äärimmäisen hempeä, ja enemmän varmasti makuuhuoneissa käytetty. Mutta meillä pytyllä istuessa voi sitten joskus kaunis päivä hautautua näihin kukkaunelmiin..., hih! Tapetti: Designers Guild-valmistaja, Country-sarja, Gentian Aqua -malli. Tapetti löydettiin Loviisan aitan tapettikirjoista ja saatiin kotiin noin viikon toimitusajalla.
Ja tämä kuva on ennenkin näkynyt täällä. Pitäähän huoneeseen saada vähän jotain gamouria; pyyhekoukut Loviisan aitasta. Lisäksi vessan kattoon on varattu töpseli "kristallikruunulle"; ei siis oikeaa kristallia, mutta sen näköistä, vanhasta kodistani. Vielä on haussa vessaan sopiva hana, peili sekä seinävalaisin - mutta muuten ollaan hyvissä asemissa - ja ehkä vessa voisi olla valmis jo tässä muutaman viikon sisällä... Saa nähdä, miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti