keskiviikko 11. elokuuta 2010

Portsan pihamarkkinoilta

Portsassa oli sunnuntaina pihamarkkinat. Otin ajan kuluksi kuvia pihaltamme.


Pajukorussa vaatimatonkin kukka on näyttävä!


Kaupungissakin saa raparperia suoraan kasvimaasta! Raparperipenkkiä reunustavat vanhojen tiilien palat; toisen jäte on toisen aarre!


Lakastunut pelargoniakin näyttää hyvälle, kun rinnalla on hyvävointinen muratti ja valkoisen karhea puupenkki. Puupenkki on Borgholmin mallistoa, jota myy esim. K-Rauta.

Luonnonmukaisilla kivillä ja saviruukuilla saat kaunista aikaan; eikä rahapussissakaan tunnu pahalle! Saviruukuissa olevat kesäkukat talvehtivat rappukäytävässä niin, että ne jaksavat ilahduttaa taas seuraavana kesänä taloyhtiön asukkaita.

Löytöjä kenties sinulle...?


Ehdin pihamarkkinoiden aikana piipahtaa pitkästä aikaa myös kellarissa, josta löysin hirmuisen määrän ruukkuja. Päätin luopua edes osasta. Seuraavassa siis myynnissä olevat ruukut. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä (marihilja@yahoo.com).

Ihastuttavat ruukut, jotka näyttävät painavammalle kuin ovatkaan; materiaali on nimittäin muovia! Ison ruukun halkaisija 27 cm ja pienten ruukkujen 18 cm. Materiaalin ansiosta kestävät hyvin myös pakkasta ja talviolosuhteita. Itsellä näissä on ollut talvisin kanervia ja havukasveja. Nämä kolme ruukkua yhteensä 8 € + mahdolliset postituskulut.Pajukori, johon voi laittaa syksyksi vaikka muratin kasvamaan. Pajukoreja saa halvalla kaupasta, mutta jos asut lähellä, käy hakemassa halpaan hintaan! Pajukori (halkaisija 20 cm) 2 € + mahdolliset postituskulut.Kukkaruukku "mustin serpentinikoristein". Korkeus 20 cm ja halkaisija 20 cm (ylhäällä).Ruukku lähtee hintaan 4 € + mahdolliset postituskulut.Vielä löytyi ruukkuja..
Käyttämättömiä ruukkuja löytyi kellarista lisää. Tämä blogin pitäminen näyttää olevan monella tavalla hyödyllistä; tuli siivottua koko alakerta, kun ei meinannut aluksi löytyä siistejä kuvauspaikkoja. Jos ei muuta, asuntoni on siis pitkästä aikaa taas pölykoiraton! 


Kolme kukkaruukkua. Halkaisija/korkeus isoimmalla 27cm/21cm ja pienemmillä 23cm/19cm. Yhteishintaan 12 € + mahdolliset postituskulut.

Kaksi peltistä ruukkua, jotka ulkoilma saa pikkuhiljaa kauniisti ruostumaan. Halkaisija/korkeus isoimmalla 25cm/23cm ja pienemmillä 19cm/19cm. Ruukut yhteensä 8 € + mahdolliset postituskulut.

Sateen kauniisti harmaannuttanut rottinkinen kukka-astia, jossa muovinen sisus. Halkaisija/korkeus 36cm/15cm. Ruukku 5 € + mahdolliset postituskulut.

Ja jos näille ei löydy kysyntää nyt syksyn istutuksiin, ovat ne valmiina täällä, kun kevään ensimmäiset säteet herättävät viherpeukalot koloistaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti