torstai 12. elokuuta 2010

Laukut säilytyksessä

Kävin tänään kirpputorilla ja ostin taas yhden uuden laukun. Laukut ovat minulle paitsi piristys ja lisä vaatetukseen, mutta myös osa sisustusta. Laukkujen on siis sovittava sisustukseeni; eihän niitä muuten voi jättää huolettomasti pöydälle tai koukkuun roikkumaan!

Tämän lisäksi laukut ovat oivallinen ja kiva säilytyspaikka pienelle ja miksei suuremmallekin tavaralle. Tässä muutama esimerkki. Pistän osan laukuistani samalla myyntiin, sillä sisustukseni kärsii tällä hetkellä laukkujen paljoudesta...

Katso, kuinka viehättävä pieni laukku! Laukku on ostettu yli 10 vuotta sitten kirpputorilta, siskoni käytti tätä oman aikansa ja sen jälkeen se on ollut minulla; joko kaupungilla mukana tai naulakkoa koristamassa. 

Siskoni tuliainen Thaimaasta; todellakin osa sisustustani kuvan ottamishetkelläkin, kun laukku on valmiina huomiseen salireissuun. Tämä kuva kertoo paljon; sisustajan pitää omistaa kauniita laukkuja!

Kaunis vanhan ajan nahkalaukku. Tänne mahtuu hyvin vaikka meikkipussi ja kalenterikin, mutta on silti pienen ja näpsäkän näköinen. Ja sopii myös kauneutta ja vanhaa vaalivan sisustajan kotiin. 

Ei, en ole lähdössä matkalle, vaan tässä odottavat talvivaatteet talven tuloa ja pääsyä hyllylle, jolloin kesävaatteet pääsevät vuorostaan tähän äidin ja isän aikoinaan ostamaan vanhaan nahkaiseen matkalaukkuun. Hyvä esimerkki laukuista oivallisena säilytyspaikkana ja kodin kaunistajana. 

Sinun ei siis tarvitse piilottaa laukkuja ja keksi niille säilytyspaikkoja, vaan käännä ajatus toisin päin; laukuissa on paljon hyödyntämätöntä säilytystilaa!

Löysitkö uusia ideoita sisustukseesi? Otan kommentteja vastaan; myös ehdotuksia, mistä haluaisitte minun kirjoittavan. Ajatuksena on, että rustaan syksyn tullessa jutun ainakin kynttilöistä. Lisäksi oivallisista säilytysratkaisuista on tulossa lisää ajatuksia piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti