maanantai 7. toukokuuta 2012

Edistystä myös mahan ulkopuolella


Remontti on edistynyt pikkuhiljaa - sen sijaan pikkuinen mahassa on kasvanut kovaa vauhtia, ja sille on myös tuntunut; kaikki voimat menneet pikkuisen kasvuun ja tuleva äiti on väsyneenä pääosin vain seurannut, kun muut ovat ahertaneet remontin kimpussa. Nyt alkaa kuitenkin - onneksi - jo näkymään tuloksia myös remontissa. Seinät keittiössä, ruokailuhuoneessa ja kirjastossa on pohjamaalattu ja kakluunin taustaseinä saatiin maalattua jo lopulliseen väriinsä, harmaaksi. Nyt vanha kakluuni tulee vielä komeammin huoneessa esille. Synttärien kunniaksi siivosimme remontin kaaoksen hetkeksi ja katoimme kakkukahvit ruokailuhuoneeseen. Kyllä tuntui mahtavalle kahvitella täällä, kun aurinko paistoi pirttiin, pöly oli hetkeksi lakaistu pois, kakluunista hohti lämpö, sukulaiset naurattivat ympärillä ja sai syödä täytekakkuja. Seuraavan viikon kummityttöni oli edelleen kovasti lähdössä taas juhlimaan tätinsä synttäreitä - eli syömään kakkua...! Tämän kuvan jälkeen on muuten huoneiden lattiatkin jo maalattu Uula-lattiamaalilla - kolme kertaa. Kertojen määrän muistan hyvin, sillä jouduin oleman myrkyllisten hajujen takia evakossa kotoa yli viikon. Mutta tulos oli sen arvoinen, ja seuraavaksi päästäänkin jo tapetoimaan seiniä - melkein huimaa tämä edistys puolen vuoden pohjatöiden jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Ihana tämä sinun blogisi!! sisustat persoonallisesti ja olen kyllä kovasti ilahtunut että tänne löysin sattumalta. Linkitin blogisi omaan blogini suosikkeihin että pysyn perässä kun päivität blogiasi. Jään siis seuraamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin Mirva kommenttisi; kiitos kovasti ja tervetuloa lukemaan sisustusjuttujani! Nyt oli pitkä paussi päivityksissä, mutta josko nyt pääsisin taas vauhtiin, kun "pahimmat" raskauskuukaudet ovat toivon mukaan takana :) Kävin myös pikaisesti vilkaisemassa blogejasi; pääsit myös suosikkeihini!

      Poista