lauantai 7. huhtikuuta 2012

Rosoinen pääsiäinen...?

Meidän pääsiäinen kääntyi siihen, että teemme lähes koko pyhäviikonlopun remonttia; pääsiäispäivällisetkin jäivät väliin päällekkäisten menojen takia. Jäi siis myös pääsiäisvalmistelut ja -koristelut vähäisiksi, ns. karun rosoisiksi...? Iloinen mieli kuitenkin näistäkin pienistä muutoksista sisustuksissa. Pyörä on matkamuisto viime kesän Saksan pyöräilyreissusta, ja pannut ovat kummatkin kirppislöytöjä - toinen palvellut jo monta vuotta kukkaruukkuna kesäkukille; nyt siinä kukkivat keväiset helmililjat.
Vihreästä muotoitui meidän pääsiäisväri; keltainen ei oikein tähän ullakon ruskeaan värimaailmaan olisi sointunut... Mutta kiva näinkin. Tässä rikkinäinen "löytölyhtymme" sekä kirpparilta aikoja sitten löytynyt maitotonkka ja tinainen astia, joka toimii nyt kynttilänjalkana.
Eilen saatiin kirjaston ja ruokailuhuoneen seinät viimein pohjamaalattua - ja siellä näyttää nyt viimein sille, että täällä voi kenties joskus jopa asua...! Heti alkoi mielikuvitus surraamaan, ja visioin jo miehelle isosta pyörillä liikkuvasta sänkydivaanista kirjastossa - sellainen jossa olisi niin kiva koko perheen loikoilla pitkittäin, katso telsua, lukea lehtiä tai vain olla ja katsoa katon hienoja helmipaneeleita... Hih. Ihanaa, kun remontti tuntuu viimein edistyvän. Ihanaa pääsiäistä myös sinulle!

2 kommenttia:

  1. Teille on kyllä tulossa ihana koti ja ihania sisustusjuttuja muutenkin. Lukaisin tuossa pääsiäisen kunniaksi koko blogin läpi, vierähti tovi aikaa, mutta nautin kovasti. Palaan tänne seurailemaan elämääsi vastedeskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla kannustavia kommentteja! Tervetuloa lukijoiden joukkoon :)

      Poista