lauantai 14. tammikuuta 2012

Pikkukeittiön pieni pelastus

Ullakon pikkukeittiö koki pienen pelastuksen joulukuussa. Kolusin vanhempien varastossa joukarkkien kanssa, ja löysin sieltä tämän kuvassa näkyvän pienen pöydän. Pöytä on joskus Ikeasta ostettu ja palvellut siskoni yksiössä aikoinaan. Nyt se oli ollut pihalla ja isä oli viime kädessä päättänyt kiikuttaa tämän sisälle - eikä tehnytkään tästä polttopuita. Olen tästä onnellinen; pöytä pääsi sivupöydäksi meidän pieneen keittiöön, jossa ei todellakaan ole pöytätasoja yhtään ylimääräistä. Kaiki pullollaan roinaa...

Tämä keittiö siis puretaan, kun pääsemme muuttamaan alakertaan; tilalle tulee tilavampi pesuhuone ja osaksi tämä on makuuhuonetta. Meinaan vaan, että jos joku kaipaa esim. mökilleen siistiä pikkukeittiötä, olisi tässä yksi keittiö tarjolla, jos me itse ei sitten keksitä tälle sittenkin jokin uusi rooli  - eihän sitä koskaan tiedä.

Vinks-vinks muuten; keittiötä ei kannata rakentaa paikkaan, jossa on rappuja... Heh, ei ole kovin kätevä!
Ostin tänään uuden peltipurkin; tämän kahvinsuodatin-pakkauksen. Sopii nyt kivasti tälle uudelle tasolle. Taidan arvostaa keittiötasoja juuri tämän takia; ois niin kivaa pitää esillä kivoja purnukkoja ja astioita - enemmänkin!
Kuva esillä olevasta tavarasta, jota kyllä löytyy; kirpparilta joskus löytämäni lusikkateline, keittiökoneet, viinipullon mukana tullut peltilaatikko täynnä teepusseja, sokerikippo - ja tietenkin suuren suuri grillaus- ja yleismauste. Tämän mausteen täytyy olla esillä vain siksi, että sen loppumista odottelen jo kuin kuuta taivaalta... Sen jälkeen tapahtuu jotain tosi jänskää...!

Tämä taisi olla turhaakin turhempi postaus; postaus erittäin huonosti toimivasta keittiöstä ja toivottomista yrityksistä tehdä siitä edes vähän toimivampi - ja nätimpi. Mutta nyt lähden tuonne maalaushommiin ja rapsin sen jälkeen teille muutaman kuvan - sitten on jotain jännempääkin kerrottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti