lauantai 29. lokakuuta 2011

Lekolauantai...


Tämän päivän olen pyhittänyt itselleni; olen ollut koko päivän ihan yksin ja tehnyt just sitä, mitä mieli milloinkin tekee. Vaikka on aivan mahtavaa elää ihanassa parisuhteessa, nautin kyllä niin paljon myös yksin puuhastelusta. Aamulla paikkailin yläkerrassa rauhassa seinien reikiä, ja lopun päivää olenkin kuljeksinut kirpputoreilla ja kaupoissa - ja löytänyt kaikkea muuta kuin piti - paitsi kuvassa olevan pienen havukasvin sekä vessaharjan. Kuvassa joskus kirpparilta haalimani ämpäri, jossa uusi havukasvi callunojen seurassa ilahduttaa nyt meitä ja ohikulkijoita.

Ja tässä kuva viime viikonlopun aikaansaannoksista; callunat somasti rivissä huussin laudoista rakennetussa kukkalaatikossa, ja taustalla näkyy meidän halloween-kurpitsa. Kurpitsa nostettiin kerran ylimmälle portaalle - ja siellä se nyt sitten vain on - on nimittäin niin painava, ettei tämä tyttö sitä juuri liikuttele. Nimimerkillä "haluaisin sen tuolta paremmalle paikalle..." 

Väsynyt koira viikon "aktiiviloman" jälkeen. Urhon lempipaikka: valkoinen - ainakin vielä - lampaantalja, johon se meni aina, vaikka kielsin, ja lopuksi annoin periksi. Tämän päivän ostoslistalla oli siis uusi lampaantalja makuuhuoneeseen - ja vanhassa saa Urho nukkua nyt kauniita koiranunia...

Yläkerrassa on muuten kauniit jalkalistat, mutta nekin hiukkasen irvistelevät sieltä täältä. Tämän viikonlopun missiona minulla on muuten sisutella yläkertaa - sen takia seiniäkin paikkailin, jotta saisin tehtyä sinne uusia reikiä, heh-heh! Toivottavasti ehdin tehdä kaikki suunnitellut jutut; aika menee hurjan nopsaa, kun on kivaa - ja viikonloppu, eikö?

Mutta nyt siis hommiin; kaikkea kivaa myös sinun viikonloppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti