sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Pienelle prinsessalle

Minusta tuli eilen sylikummi aivan taivaallisen ihanalle prinsessalle. Ja prinsessahan ansaitsee prinsessan arvoiset juhlat ja lahjat. Seuraavassa muutamia otteita juhlista.Jos ostan jotain uutta, ostan mielläni sellaista, joka kestää hyvin ajan kolhut ja temmellykset - vaikka maksaakin sitten vähän enemmän. Päätin ostaa kummitytölleni aterimet, joille tytöllä on käyttöä ainakin seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Ja miksei siitäkin eteenpäin; itsellä lapsena saamani samankaltaiset aterimet ovat ainakin vieläkin käytössä! Näitä kauniita nallekuvioisia Villeroy & Bochin aterimia myy mm. Stockmann.
 
Ristiäiset pidettiin kotona, ja sain luvan kattaa pöydät ja koristella kodin juhlakuntoon. Juhla-aamuna herätessäni oivalsin vasta, että haluan prinsessan kuvan esille juhliin. Onneksi tytön mamman tulostimesta löytyi väriä ja tytön kasvoille hymyä, kun prinsessaa kuvattiin kaiken muun sählingin keskellä ristiäisaamuna. Läheiseni saavat monesti "toimintaa" elämäänsä päähänpiistojeni vuoksi... Mutta vaiva kannatti; prinsessan kuva oli vastassa heti sisälle tultaessa. Kuvaa olivat somistamassa vanhat pienet nallet, jotka saivat vaaleanpunaiset rusetit kaulaansa.

Kummityttöni kastemekko oli sama kuin missä minut ja siskoni on kastettu. Äitimme on tehnyt kastemekon aikanaan oman morsiushuntunsa kankaasta. Mekossa siis todellakin oli tunnetta ja muistoja mukana! Tässä siis ideaa myös muille; vanhoista vaatteista, liinoista ja esimerkiksi hunnusta voi halvalla ommella tai teettää uusia vaatteita tai miksei kodintekstiilejäkin, kuten tyynyjä. Halvan hinnan ja ekologisuuden lisäksi "uusissa" tekstiileissä on näin ollen myös tunnearvoa!
 
Kärräsin juhla-aamuna paikalle muutaman astiaston, jotka henkivät prinsessamaista tunnelmaa; mustavalkoisia ruusuin koristeltuja astioita. Jos joku kiinnostuu kuvan astiastosta (sisältää 6 paria kahvikuppeja kahden alulautasen kera, sokerikon ja kermakon), tule ja osta pois. Pyydän koko satsista 30 euroa. Todella soma kokoonpano, mutta kaappini hyllyt eivät enää kanna näitä kaikkia kuppeja.Myös alla oleva tarjotin on myytävänä; kaunista henkeä ja romantiikkaa 6 eurolla! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Voin lähettää myös lisäkuvia.
Lopuksi minun täytyy kertoa teille tilastoista; blogissani käytiin elokuun aikana yli 700 kertaa! Olen todella otettu; kävijöitä oli jopa Venäjältä ja Yhdysvalloista asti. Olisi mielenkiintoista tietää, miten he ovat löytäneet sivuilleni.


Kiitos joka tapauksessa mielenkiinnosta teille kaikille, ja rentoa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti