keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Otteita uusista pinnoista

Keskikerroksessa alkaa näyttää jo sille, että tästä voi tulla joskus asuttava koti - ja vieläpä kaunis sellainen! Tänään saatiin eteinen tapetoitua äidin kanssa. Eteisestä tuli niin suloinen! Tapetti on mallistosta Isoäidin aikaan, sopii valtavan hyvin vanhan puutalon tunnelmaan. Vessan oven kulunut maalipinta suorastaan sopii tapetin kanssa yhteen; ehkä nyt pystyn ylipuhumaan miehen siihen, että voin kunnostaa ovet vasta ensi kesänä - kun voin taas vapaammin hengitellä myrkkyjä....!
Ja tässä ote keittiön uudesta seinästä. Keittiön tapetti on mallistosta Kitchen Living. Hurmaava tämäkin, ja sopii valtavan hyvin pian-toivottavasti-maalauksen-alle-pääseviin, valkoisiin keittiökaappeihin. Eilen saatiin keittiökaapit seinille, joten ehkä vielä heinäkuussa saan teille kuvan uudesta valoisasta keittiöstämme!
Ja tässä kuva vielä kirjaston seinästä, josta olikin jo juttua aiemmassa postauksessa (tapetti Sandudon mallistosta). Kuvassa komeilevat myös Kodin Anttilasta erittäin hyvällä alennuksella viikonloppuna ostamani korit. Täytyy sanoa, että mieli ja sielu nauttii, kun pystyn taas pitkästä aikaa ottamaan omasta kodista näin kivoja kuvia; kun silmä lepää omassa kodissa...
Kirjaston yhdelle seinälle jäi myös hirttä näkyviin. Emme ole vielä käsitelleet seinää mitenkään; vielä mietitään. Odottelen visiota siitä, minkälaisia kalusteita meillä tulee huoneeseen ennen kuin uskallan käsitellä seinää mitenkään. Eilen visioin kirjastoon vanhanaikaisen vaaleanpunaista sohvaa; ajatuksissa on verhoilla vanhemmiltani pois käytöstä jäänyt blyysisohva, mutta väri ja kangas ovat tosiaan vielä auki - mietitään...
Ostin viikonloppuna portaisiin uudet Eija Rasinmäen matot. Matot tuovat eteiseen sellaista pehmeää mummolan tunnelmaa - ja kivasti myös väriä. Vielä matot joutuvat kuitenkin odottamaan, sillä kellarin remontti aiheuttaa sen verran pölyä ja likaa, etten raski uusia mattoja heti sotkea. Kuvasta näkyvät muuten myös uutta pintaa; portaikko sekä eteisen vanhat puulattiat saivat myös kesäkuussa valkoisen pinnan; siitä muutamia kuvia joku toinen kerta.
Ja vielä ote eteisestä; tässä vasta mummolatunnelmaa; vanha sähkökaappi jää sellaisenaan eteisen seinälle näkyviin. Sähkökaapin väri aiheutti hieman harmaita hiuksia, kun mietittiin eteisen tapettia, mutta eiköhän me suhteellisen hyvin onnistuttu valinnassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti